Alutec 7 terassilasitus

Unelmista totta

Lukkan-terassilasitus
Alutec 7 terassilasitus antaa suojaa tehokkaasti.

Terassilasituksella saadaan toinen olohuone lasiseinillä lähemmäksi luontoa. Mukana vain hyvät ominaisuudet. Lasitus suojaa terassin todella tehokkaasti. Ei enään lumen lapiointia ja lehtien haravaointia. Vain parhaita hetkiä ystävien hyvässä seurassa ja kupponen kuumaa kädessä. Kun aurinko alkaa lämmittää, voidaan ovet liu’uttaa sivuun ja nauttia kevään äänistä ja suven suloista.Terassilasitus antaa talollesi ilmettä ja nostaa myös sen arvoa.

Toiminta varmuutta

Terassilasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty ilmavaan visuaaliseen ilmeeseen ja parhaaseen mahdolliseen toimintavarmuuteen niin kesällä kuin talvellakin.Profiilit on varustettu harjalistalla ja suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä tiivis, yhtenäinen seinä, joka ei kolise.

Testattua laatua

Alutec 7 terassilasit on VTT:n testaama tuote tuulenpaineen ja sadevedenpitävyyden suhteen. Pyörästön akseli, kuulat ja kehä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne on koteloitu umpinaiseksi. Kotelo on öljytäytteinen. Pyörän muotoiltu kulutuspinta on kestävää nailonia, joka on käytössä lähes äänetön. Liukulasit ovat alakantoisia.

Lukitus vaihtoehtoja

Terassilasien lukitsemiseen on useita vaihtoehtoja. Yleisimmin käytetyt lukitukset ovat sisäpuolinen Lukkan painosalpalukitus, vetonuppi ja sarjoitettu Abloy lukitus.

Lataa esite!