Alutec 3 parvekelasitus

Laadukas Alutec -parvekelasitus kaikille parvekkeille ja terasseille. Testattua laatua. Takuu 5 vuotta.

Parvekkeen uusi aika

parvekelasitus-1

Parvekelasitus mahdollistaa parvekkeen käytön vuodenajasta riippumatta. Lasitus suojaa tehokkaasti parveketta sateelta, tuulelta, pölyltä ja melulta. Tarvittaessa voi siirtää lasit kokonaan syrjään tai jättää ne tuuletusasentoon.

Lasitetulla parvekkeella voi nauttia yhdessäolosta kelistä riippumatta kaikkina neljänä vuoden aikana. Parveke pysyy puhtaampana ja viihtyisämpänä, jolloin sen käyttömahdollisuudet lisääntyvät. Lasituksen myötä parvekkeellanne alkaa uusi aika.

Laadukkaat materiaalit

Alutec -parvekelasit valmistetaan suomalaisten valmistajien ensiluokkaisista materiaaleista. Parvekelasitus on puitteeton kevyesti liukuva ja tukevarakenteinen lasitussysteemi. Se kestää rajutkin olosuhdemuutokset, niin tuulet kuin sateet. Säätöprofiili takaa siistin lopputuloksen.

Tutkittua turvallisuutta

parvekelasitus-3

Alutec-parvekelasitus on testattu EN 12210, EN12211, SFS 3304 sekä EN12600 menetelmien mukaisesti. Kaikki järjestelmässä käytettävät osat on koevanhennettu standardin ISO 4892-2 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty CE‑merkintä ja tuote on ETA-hyväksytty.

Alutec-parvekelaseissa käytetään aina karkaistua lasia. Lasin karkaisu takaa paremman kestävyyden ja turvallisuuden.

Lataa esite!